Razer Nabu Akıllı Bileklik

Razer Nabu Akıllı Bileklik

Razer Nabu Akıllı Bileklik

Razer Nabu akıllı bilekliğin çıkış tarihi açıklandı.

Özellikle oyun sektörüne yönelik olarak geliştirdiği cihazlarla adını duyuran Amerikalı teknoloji firması Razer, son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar alanına girmek için bir süre önce çalışmalara başlamıştı. Firmanın bu alandaki ilk ürünü olan akıllı bilekliği Razer Nabu‘nun bu yılın başında piyasaya sürülmesi bekleniyor olsa da, son anda alınan bir kararla akıllı bilekliğin çıkış tarihi ertelendi.

Piyasaya sürülen en başarılı akıllı bilekliklerden biri Fitbit Force’un kullanıcılarda kızarıklığa sebep olduğunun anlaşılmasının ardından piyasadan geri çekilmek zorunda kalması Razer’in kendi akıllı bilekliğinin çıkışını ertelemesinde etkili olurken, Razer Nabu için test sürecini uzatan firma nihayet istediği sonuçları elde etmiş gibi görünüyor.

Piyasadaki mevcut akıllı bileklikler gibi fitness takibine yönelik olarak hazırlanan Razer Nabu’nun 2 Aralık’ta piyasaya sürülecek ve satış fiyatının 99 dolar olacağı duyuruldu. Akıllı bileklik için ön sipariş veren kullanıcıların ise Nabu’ya 79 dolara kavuşacağı açıklandı.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?