Lenovo Vibe X2 Akıllı Telefon

Lenovo Vibe X2 Akıllı Telefon

Lenovo Vibe X2 Akıllı Telefon

Lenovo Vibe X2, katmanlı tasarım ve her katmanın farklı bir renk tonuna sahip olması ile anında göze batıyor.

Lenovo akıllı telfonun kasasında Polycarbon malzemeyi tercih etti. 5 inç büyüklüğünde IPS OGS ekrana sahip olan Vibe X2, 1920×1080 Full HD çözünürlüğüne ulaşıyor. Bu ekranın özelliği, görüntüleri oldukça keskin ve yüksek bir parlaklıkta sunması.

Vibe X2‘nin 2300 mAh’lik bataryası bir gün boyunca rahatlıkla çalışabiliyor. Ayrıca akıllı telefonun beraberinde verilen 2A’lik adaptör, Vibe X2’yi oldukça hızlı şarj edebiliyor.

Lenovo Vibe X2, Mediatek MT6595M işlemcisini kullanıyor. 2 GHz’lik bir çalışma frekansına sahip olan bu işlemci, üzerinde sekiz çekirdek (4+4, Cortex A17 ve Cortex A7) barındırıyor. Bu işlemci 2 GByte bellek ve 32 GByte kapasite ile birleştiğinde oldukça yüksek bir performans sergiliyor.

Lenovo Vibe X2, microSD kart okuyucusuna sahip değil.

Lenovo Vibe X2, ön tarafta 5 MP arka tarafta da 13 MP’lik kameralara sahip. Arka kamera F2.2’lik bir diyafram aralığına sahip. 1080p video kaydı, loş ortamlarda bile başarılı. Vibe X2, Ultra HD videolar çekemiyor.

Vibe X2 akıllı telefon, Android 4.4 KitKat sürümüne sahip. Standart Google uygulamalarının yanı sıra kendi uygulama paketi olan DOit-Apps kurulmuş durumda. İki cihaz arasında veri transferi yapabildiğiniz uygulamalardan tutun, cihazın performansını optimize edebileceğiniz eklentiler, antivirüs çözümü ve sms ile adres defterini yedekleyen programlar yer alıyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?