HTC Desire 816’dan İnanılmaz Satış!

HTC Desire 816’dan İnanılmaz Satış!

HTC Desire 816’dan İnanılmaz Satış!

HTC Desire 816, Çin’de satışa sunulmasının ardından henüz 10 dakika geçmeden raflarda tükendi.

HTC Desire 816 ortaya çıktığı günden beri teknoloji dünyasında adından söz ettirmeyi başarıyor ve düşük maliyetli akıllı telefonların yoğun ilgi gördüğü yükselişteki pazarlarda özellikle ön plana çıkmayı başarıyor. Tayvanlı telefon üreticisi HTC’nin orta seviye akıllı telefonlarından olan HTC Desire 816‘nın Çin’de satışa sunulmasının ardından da benzer bir durum yaşanmış ve Desire 816, Çin’deki telefon meraklıları tarafından yoğun ilgiyle karşılanmıştı.

HTC Desire 816 ön siparişe sunulduktan henüz birkaç gün sonra Çin’deki kullanıcılardan 1 milyondan fazla ön sipariş almıştı. Ancak HTC yeni ürünü Desire 816′nın karşılaştığı bu yoğun ilgiyi önceden tahmin edememiş anlaşılan. HTC Desire 816 dün nihayet Çin’de satışa sunuldu ama henüz satışa sunulmasının üzerinden 10 dakika geçmişken raflar boşaldı. HTC sadece 50.000 adet Desire 816′yı Çin’de raflara sürmüştü ve HTC’nin yeni orta seviye akıllı telefonuna bir an önce kavuşmak isteyen birçok kullanıcı eli boş dönmek zorunda kaldı.

Ön siparişler göz önüne alınacak olursa, HTC Desire 816‘yı satın almak isteyen 1 milyon kullanıcı Çin’e yeni telefonların gönderilmesini bekliyor. Son dönemde piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarda istediği satış grafiklerini yakalayamayan ve sıkıntılı bir süreçten geçen HTC için bu durum oldukça olumlu bir gelişme. 21 Mart’ta Çin’e yeni bir sevkiyatın yapılacağı duyurulmuş ama bu sevkiyatta gönderilecek telefonların tam sayısı henüz açıklanmamış.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?