Hangouts’a Sohbetleri Birleştiren Güncelleme!

Hangouts’a Sohbetleri Birleştiren Güncelleme!

Hangouts’a Sohbetleri Birleştiren Güncelleme!

Eski adı Google Talk olan sohbet hizmeti Hangouts‘un mobil uygulamasına güncelleme geldi. Artık sohbetler ve SMS’ler tek pencerede. İşte güncellemenin detayları.

Google‘ın anlık sohbet servisi Hangouts için Android cihazlarda sunduğu uygulamaya güncelleme geldi. Yeni tasarımda Hangouts mesajları ile standart SMS’ler aynı pencerede buluştu.

Hangouts geçen yıl yapılan güncellemeyle varsayılan SMS uygulaması olarak kullanılabilir hale gelmişti.

Hangouts 2.1 güncellemesi, aynı kişilerin SMS ve Google sohbetlerini tek pencerede topladı. Tıpkı Gmail’de farklı adresleri seçer gibi, yeni mesaj gönderiminde de iletiyi SMS üzerinden mi yoksa Hangouts servisiyle mi göndermek istediğimizi bir tuşla seçebiliyoruz. Öte yandan birleşik tasarımdan hoşlanmayanlar her zaman SMS ile Hangouts sohbetlerini tekrar ayırabiliyor.

Yeni güncellemeyle birlikte kişi listesini de daha basit hale getiren Hangouts‘a ana ekran için bir de widget eklendi. Arka planda SMS ve MMS uyumluluğunun yanı sıra video sohbet kalitesiyle ilgili iyileştirmelerin yapıldığı Hangouts‘ı Android cihazınızdan Google Play mağazasına giriş yapıp, Uygulamalarım bölümüne geçerek güncelleyebilirsiniz.

– Shiftdelete

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?