GizmoPal Bileklik ile Çocuğunuzu Takip Edin!

GizmoPal Bileklik ile Çocuğunuzu Takip Edin!

GizmoPal Bileklik ile Çocuğunuzu Takip Edin!

GizmoPal bileklik ile çocuğunuza istediğiniz zaman ulaşacaksınız. Akıllı bileklikte yer alan uygulama ile çocuklarınızın yerini istediğiniz zaman öğrenip takip edebiliyorsunuz.

LG, bu senenin başında, giyilebilir aksesuarlara yönelik hem yetişkinleri, hem de çocuklarını mutlu edecek yeni bir fikirle, KizOn’u Güney Kore’de tanıtmıştı. Cihaz, çocukların ailelerine kolaylıkla ulaşabilmesi için tasarlandı. Bu cihaz artık Amerika’ya servis sağlayıcı Verizon’la GizmoPal olarak geliyor. GizmoPal, daha önce ayarlanmış bir telefon numarasıyla ve tek bir tuşla geliyor.

Bu şekilde çocuklar hem arama yapıp hem de gelen aramaya cevap verebilecekler. GizmoPal, üzerinde Android ve iOS’da çalışmasını sağlayan bir uygulamayla geliyor. Bu uygulama aynı zamanda GPS görevi de gördüğü için çocuklarınızın yerini istediğiniz zaman öğrenip takip edebiliyorsunuz.

GizmoPal için Verizon’la aylık 5 dolar gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor. Bu da zaten çocuğunuza istediğiniz zaman ulaşabilme olanağına sahip olmanızı sağladığı için de çok büyük bir miktar değil.

GizmoPal, şu anda servis sağlayıcısının web sitesinde 80 dolara satılmaya başlandı. 11 Aralık’ta da yapı mağazalarında satılmaya başlayacak.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?