Etiket Yazıcısı: Epson LabelWorks LW-600P

Etiket Yazıcısı: Epson LabelWorks LW-600P

Etiket Yazıcısı: Epson LabelWorks LW-600P

Epson LabelWorks LW-600P, bastığı etiketlerle ofisinizi yeniden düzenleyebiliyor. Kişiselleştirilebilen, esnek ve oldukça kompakt olan bu yeni ürün, piyasanın en küçük 24 mm etiket yazıcısı.

Bu ürünü ister bilgisayarınızdan isterse de akıllı telefonunuzdan yönetmek mümkün. Sahip olduğu Bluetooth teknolojisi sayesinde hem iOS hem de Android işletim sistemli cihazlardan rahatlıkla yönetilebiliyor.

Epson LabelWorks LW-600P’nin önemli bir avantajı ise birden çok kullanıcıyı desteklemesi. Ürünü kullanmak için sadece bir kere tanıtmanız yeterli. Birlikte verilen 9 metrelik etiket kağıdı ile birçok kullanıcı aynı anda etiket basabilmeleri çok önemli bir avantaj.

Epson LabelWorks LW-600P, 180 dpi çözünürlüğünde saniyede 15 mm etiket basabiliyor. Beraberinde gelen yazılım ile farklı tasarımlar ve yazı fontları seçmeniz mümkün. Bununla birlikte Barkod taslakları da destekliyor. iOS ve Android kullanıcıları ücretsiz olan Epson iLable uygulamasını indirmeleri gerekiyor.

Oldukça başarılı bir ergonomiye sahip olan Epson LabelWorks LW-600P, kullanımı da gayet basit. Ön tarafta yer alan üçlü Led takımı, cihazın açık olup olmadığını, pil seviyesini ve Bluetooth bağlantısının gerçekleşip gerçekleşmediğini görebiliyorsunuz. LabelWorks LW-600P her ne kadar 24 mm genişliğinde etiket baskısı yapsa da, 6-9-12-18 mm genişliğindeki etiketleri de destekliyor. Ürün hem adaptör hem de pil ile (6x AA) de çalışabiliyor.

Pin It

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?