En Ucuz 4G Akıllı Telefon: EE Rook

En Ucuz 4G Akıllı Telefon: EE Rook

En Ucuz 4G Akıllı Telefon: EE Rook

Dünyanın en ucuz 4G akıllı telefonu olan EE Rook yaklaşık 49 € fiyatıyla dikkat çekiyor.

Birleşik Krallık’ta akıllı telefon üreticisi olan EE üretmiş olduğu akıllı telefon ile dikkatlerini üzerine çekmiş durumda. Öyle ki 4G teknolojisini barındıran bu akıllı kategorisinde en ucuz olmasıyla ön plana çıkıyor. EE Rook sahip olduğu özellikleri ile fiyatını karşılaştırdığımızda şaşırmamanın mümkün değil. 4 inç’lik ekrana sahip telefonda HD manasına gelen 854 x 480’lik bir çözünürlük ile videolarınızı gayet iyi kalitede izleyebilme imkanı sunuyor.

Dört çekirdekli 1 GHz frekansında MediaTek yonga seti ile çalışacak ve 1GB RAM’e sahip telefonda ayrıca 8GB depolama alanı ve arka yüzünde ise 5MP’lik bir kamerası bulunuyor. Cihazın ön kamerası ise 0.3 MP çözünürlük ile vasatı aşamıyor.

EE Rook 1.500 mAh’lık bataryası ile yaklaşık 1 günlük kullanım sunuyor. Akıllı telefon, Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle çalışıyor.

Yaklaşık 49 € satış fiyatına sahip olacak olan akıllı telefon, orta segmente özelliğin yeterli olacağı kullanıcılar için ideal bir telefon. İlk olarak Birleşik Krallık’ta satışa sunulduktan sonra İngiltere’de satışa sunulacak.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?