En iyi iPhone Uygulamaları

En iyi iPhone Uygulamaları

En iyi iPhone Uygulamaları

Apple geçtiğimiz günlerde en iyi iPhone uygulamalarını yayınladı. İşte telefonunuzda bulunması gereken en iyi 10 iPhone uygulaması;

1. REPLAY
Bu sene 3 milyonun üzerinde kullanıcı Replay uygulamasını cihazlarına indirdi. Replay bir video düzenleme programı. Video düzenleme programları arasında en popüleri.

2. ELEVATE
Apple’ın iPhone için ikinci en iyi uygulaması olan Elevate 25 mini oyundan oluşuyor. Bu oyunlar kullanıcıları bir nevi beyin jimnastiği yaptırıyor diyebiliriz. Uygulama ile okuma, yazma ve matematikte ki yeteneklerinizi ölçebiliyorsunuz.

3. THREES
iPhone kullanıcıları bu yıl en çok bu oyunu indirdi. Oyunda rakamları eşleştirip en büyük sayıyı elde etmeye çalışıyorsunuz. Mantık ve zeka ile ilerlenen oyun bir çok kullanıcıda bağımlılık etkisi yarattı.

4. LEO’S FORTUNE
Threes’den sonra iPhone kullanıcılarının yılın ikinci oyunu olarak gördüğü Leo’s fortune yüksek çözünürlükte ki grafikleriyle oldukça dikkat çekici. Oyun, Apple Design Awards 2014’ün kazananlarından biri oldu.

5. HYPERLAPSE
Apple’ın yayınladığı listenin beşinci sırasında yerini alıyor. Instagram tarafından geliştirilen bir uygulama. Hyperlapse ile video oluşturabiliyorsunuz. Çektiğiniz videoları düzelyen titreme ve görüntü sabitleme gibi konularda işinize yarayan oldukça kullanışlı bir mobil uygulama.

6. ProCam 2
iOS için tasarlanmış bir çok özelliği bünyesinde bulunduran kamera uygulaması iPhone kullanıcıları arasında oldukça popüler.

7. 24ME
Eğer kullanışlı ve hızlı bir asistana ihtiyaç duyuyorsanı z24me Smart Personal Assistan işinize yarayabilir.

8. SWİFTKEY KLAVYE
Dünyanın en hızlı mobil klavyelerinden biri olan Swiftkey 2014’ün iOS kullanıcıları arasında ki en popüler klavye arasına girdi. Uygulama 30 farklı temayı kullanıcılarına sunuyor ve her türlü ekran boyutuna ayak uydurabiliyor.

9. PASSWORD
Sürekli olarak şifrelerinizi unutan biriyseniz eğer Password uygulaması işinize yarayabilir. Uygulama cihazların üzerin de kayıtlı olan şifreleri koruyor ve böylece daha zor şifreler ile hesaplarınızı sağlama alabilirsiniz.

10. ZOMATO
Çok gezen mi bilir yoksa çok okuyan mı? Cevabı henüz net olmasada Zomato’ya göre çok gezen bilir. Restoranlardan tutunda gece kulüplerine kadar tüm mekanları Zomato’da bulabiliyorsunuz. Üstelik uygulama ile restoranın ya da herhangi bir yerin menüsü ve fiyatlarını da öğrenebiliyorsunuz.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?