Çift İşletim Sistemli Geeksphone Revolution Geliyor!

Çift İşletim Sistemli Geeksphone Revolution Geliyor!

Çift İşletim Sistemli Geeksphone Revolution Geliyor!

Geeksphone’un hem Android hem de Firefox işletim sistemiyle çalışacak yeni akıllı telefonu Geeksphone Revolution’ın çok yakında ön siparişe sunulması bekleniyor.

Mozilla’nın Firefox işletim sistemiyle çalışan ilk iki akıllı telefonu piyasaya süren İspanyol telefon üreticisi Geeksphone, yeni telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geeksphone Revolution adıyla anılan ve Firefox işletim sisteminin yanı sıra Android işletim sistemiyle çalışan bu yeni telefon, Aralık ayında resmi olarak duyurulmuştu. Geeksphone Revolution’ın 2014′ün ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyordu, fakat telefonun resmi çıkış tarihi henüz açıklanmış değil.

Ancak Geeksphone cephesinde yaşanan son gelişmeler gösteriyor ki; Revolution söz verildiği gibi 2014′ün ilk çeyreğinde satışa sunulacak ve telefon çok yakında ön siparişe sunulabilir.

Revolution’ın birçok telefondan daha iyi olmasının yanı sıra türünün tek örneği olduğunu belirten Geeksphone, MultiOS özelliği sayesinde kullanıcıların istediği işletim sistemini seçebileceğini belirtiyor.

Pin It

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?