BlackBerry Rio Dokunmatik Telefon Görüntülendi!

BlackBerry Rio Dokunmatik Telefon Görüntülendi!

BlackBerry Rio Dokunmatik Telefon Görüntülendi!

BlackBerry’nin yeni dokunmatik ekranlı telefonu BlackBerry Rio görüntülendi.

Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu BlackBerry Passport’la akıllı telefon pazarına sağlam bir geri dönüş yapan BlackBerry, geçtiğimiz günlerde de BlackBerry Classic’i piyasaya sürerek akıllı telefon alanındaki çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. Üstelik BlackBerry’nin yakın zamanda akıllı telefon pazarına sunacağı seçenekler sadece bunlardan da ibaret değil.

Passport ve Classic’le alışık olduğumuz klavyeli telefonlarını yenileyen BlackBerry, önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği BlackBerry Rio‘yla dokunmatik telefon tercih eden kullanıcılara da ulaşmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen BlackBerry Rio henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da, internete sızdırılan bilgiler sayesinde telefonun donanımsal özellikleri hakkında ilk detayların ortaya çıkmasının ardından şimdi de telefondan ilk görüntüler gün yüzüne çıktı.

Tasarım olarak BlackBerry Z3’e oldukça benzeyen BlackBerry Rio‘nun donanımsal özellikleri arasında 5 inç dokunmatik ekran, çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 8 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera ve 2800 mAh batarya yer alacağı belirtiliyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?