Android 4.3 Jelly Bean Güncellemesi!

Android 4.3 Jelly Bean Güncellemesi!

Android 4.3 Jelly Bean Güncellendi!

Sony, Xperia Z1 ve Xperia Z Ultra akıllı telefonları için Android 4.3 Jelly Bean güncellemesini yayınladı.

Sony Mobile, Jelly Bean güncelleştirmesi ile XperiaTM Z Ultra modeline, Xperia Z1 için yayınladığı “Smart Social Camera” özelliğini getiriyor.

Sony Mobile, Xperia Z1 ve Z Ultra akıllı telefonları için Android 4.3 Jelly Bean güncellemesini yayınladı. Heyecanla beklenen Android 4.4. KitKat güncellemesinden önceki son sürümde Xperia Z1 ve XperiaZ Ultra’ya özel yeniliklerle Sony Mobile, kullanıcılarına mükemmel bir akıllı telefon deneyimi yaşatmaya devam edecek.

Sony Mobile, Xperia Z1 ve Sony Xperia Z Ultra, Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi ile kullanıcılarına mükemmel bir akıllı telefon deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Google Android’in 4.3 Jelly Bean güncellemesi, pek çok yeni özelliği beraberinde getirirken arayüz grafiklerini de iyileştiriyor.

Güncelleme ile ayrıca XperiaZ1 ve Xperia Z Ultra’nın “ mesajlaşma, WALKMAN, MyXperia, Smart Connect, Small apps, Track ID ve Sony Select uygulamalarına güncelleniyor.

Sony Xperia’nın “WALKMAN, Albüm ve Filmler uygulamaları, Sony Entertainment Network-Bulut Servis Entegrasyonu ile bütünleşmiş bir Sony eğlence deneyimi kullanıcılara sunulurken, “Sony Select” uygulaması da alanında tek olan “Xperia Themes” ile kullanıcıların özel bir arayüz deneyimi yaşamalarını sağlıyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?