Acer’den Yeni Bilgisayarlar: Aspire U27 ve Z24

Acer’den Yeni Bilgisayarlar: Aspire U27 ve Z24

Acer’den Yeni Masaüstü Bilgisayarlar: Aspire U27 ve Aspire Z24

Acer, düzenlediği etkinlikle Aspire serisinin yeni masaüstü bilgisayar modelleri U27 ve Z24‘ü tanıttı.

Acer Aspire U27 Özellikleri
Aspire U27 modeli, zarif bir elmas kesim v-biçimli metal standa sahip etkileyici bir ultra ince 12 mm (0.5 inç) kasa barındırıyor.

27 inç Full HD geniş görüntüleme açılı ekranı (1920 x 1080) ve güçlü, derin bas tonları veren özel tasarımlı bir subwoofer ile bu hepsi bir arada cihaz müthiş bir eğlence deneyimi sunuyor.

Masaüstü bilgisayar, Acer‘ın sessiz çalışma sağlayan tescilli LiquidLoop fansız soğutma sistemini barındırıyor. Isıyı taşımak ve dağıtmak için sıvı buharlaştırma ve yoğuşturma kullanarak enerji verimliliği sağlıyor ve zarar verici toz birikimini ortadan kaldırarak ürünün ömrünü uzatıyor.

Windows Hello sayesinde ailenin üyeleri yüz tanıma özelliği aracılığıyla kendi hesaplarında her zamankinden daha hızlı ve güvenli bir şekilde oturum açabiliyorlar. İş için Skype sertifikası görüntülü konuşmalar sırasında canlı ve gecikmesiz iletişimi vadediyor.

Acer Aspire Z24 Özellikleri
Aspire Z24 modeli, 11 mm (0.4 inç) boyutu ve güzel tasarımıyla ön plana çıkan arka kapağıyla son derece dikkatleri üzerine topluyor. Çok çeşitli etkinlikler için ekstra güç sağlayan ayrık NVIDIA GeForce 940MX ekran kartına ve aynı zamanda optik bir sürücüye sahip.

Acer Aspire U27 ve Aspire Z24 modelleri, canlı ve düzgün resim kalitesi için renkleri düzelten ve kontrastı ayarlayan Acer ExaColor teknolojisini üzerinde barındırıyor. Bilgisayarlar, mavi ışık emilimini azaltan ve gözün zarar görmesini en aza indirmeye yardımcı olan AcerSs BlueLightShield teknolojisine sahipken, Acer Flickerless teknolojisi de göz yorgunluğunuzu azaltabiliyor.

Bilgisayarların satış fiyatları; Aspire U27 için 1.299 euro, Aspire Z24 için ise 749 euro olarak açıklandı.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?