5’i Yerli 10 Film Vizyona Giriyor!

5’i Yerli 10 Film Vizyona Giriyor!

Bu Hafta 5’i Yerli 10 Film Vizyona Giriyor!

Vizyona girecek film listesi şöyle;

Olur Olur!
Türü: Komedi
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Oyuncular: Alper Kul, Şinasi Yurtsever, Onur Buldu, Selin Yeninci
Film Konusu: Yaşam Koçu Zihni ve asistanının, tek müşterileri Ali’nin hayatını son derece farklı teknikler kullanarak hayatını yoluna sokma çabası.

Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu
Türü: Çizgi Film
Yönetmen: Serkan Zelzele
Seslendirenler: Haluk Bilginer, Ahmet Kural, Murat Cemcir
Film Konusu: Ölümsüzlük Suyu’nun peşinde olan Evliya Çelebi 17. yüzyılda Nil nehri kıyısında aradığını bulur, ancak kötü kraliçe, onun bu mutluluğu uzun uzadıya yaşamasına izin vermez ve Evliya Çelebi kendini uzun bir uykuda bulur. Uyandığında ise kendisini iki kıtanın kesiştiği İstanbul’da bulur.

İnşaat 2
Türü: Komedi, Dram
Yönetmen: Ömer Vargı
Oyuncular: Şevket Çoruh, Emre Kınay, Yeşim Büber, Bülent Kayabaş, Itri Koşar, Tuncay Beyazıt, Şehsuvar Aktaş, Günay Karacaoğlu
Film Konusu: On yıl hapis yatıp çıktıktan sonra Ali ve Sudi özgürlüğün tadını çıkarırken kıyıya iki cesedin vurmasıyla yeni bir macera daha başlar.

Deniz Seviyesi
Türü: Dram
Yönetmen: Esra Saydam, Nisan Dağ
Oyuncular: Damla Sönmez, Ahmet Rıfat Şungar, Jacob Fishel, Sanem Öge
Film Konusu: Damla, New York’ta yaşayan başarılı bir iş kadınıdır. Çocukluğunu geçirdiği yazlık evi kuzeninin satacağını öğrenince, Damla kocasıyla beraber Ayvalık’a gider. Aklındaki tek şey, açıklama yapmadan terk ettiği eski dostu ve sevgilisi Burak’la yüzleşmektir, ancak Burak ona kapılarını kapamıştır.

Unutma Beni İstanbul
Türü: Dram
Yönetmen: Hüseyin Karabey , Aida Begic , Hany Abu-Assad , Omar Shargawi , Stergios Niziris , Stefan Arsenijevic , Eric Nazarian
Film Konusu: Projenin tasarlanma amacı, altı film aracılığıyla İstanbul’un pek çok ulusun kolektif hafızasında bırakmış olduğu kültürel etkileri gözler önüne serebilmek.

Yıldızlararası(Interstellar)
Türü: Macera, Bilim-Kurgu
IMDb Puanı: 9.3
Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
Ülke: ABD, İngiltere
Film Konusu: Dünya üzerindeki yaşamımız sona ererken, bir grup uzay araştırmacısı insanlık tarihinin en önemli görevlerinden birini üstlenirler. Bulunduğumuz galaksinin çok ötelerine yolculuk ederek insanlığın, yıldızların ötesinde yaşamını sürdürmesinin mümkün olup olmayacağını keşfe çıkarlar.

Tarzan
Türü: Çizgi Film, 3 Boyutlu
IMDb Puanı: 4.7
Yönetmen: Reinhard Klooss
Ülke: Almanya
Film Konusu: Afrika ormanlarının uzak köşesinde John Greystoke ve eşi gizemli bir göktaşı alanını incelerken helikopter kazasında hayatlarını kaybederler. Sadece lakabı Tarzan olacak genç çocukları J. J. hayatta kalır. Bir grup goril çocuğu bulurlar ve yanlarına alırlar. Tarzan büyürken ormanın sert kurallarını öğrenir.

Kirli Para(The Drop)
Türü: Dram, Suç
IMDb Puanı: 7.8
Yönetmen: Michaël R. Roskam
Oyuncular: Tom Hardy, Noomi Rapace, James Gandolfini
Ülke: ABD
Film Konusu: Bob Saginowski, kuzeni Marv’ın yerinde barmenlik yapmaktadır ve ne zaman Brooklyn suç baronları mekânlarını yasa dışı kazanımları için bir banka olarak kullanmaya gelse onları görmezden gelmektedir.

Serena
Türü: Dram
IMDb Puanı: 6.2
Yönetmen: Susanne Bier
Oyuncular: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Toby Jones
Ülke: ABD, Çek Cumhuriyeti
Film Konusu: Yeni yerleştikleri Kuzey Karolina’da sıfırdan bir hayata başlayan ve kerestecilik işinde yükselen çift, mutlu bir birliktelik sürdürür.

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
Orijinal Adı: Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day
Türü: Aile
IMDb Puanı: 6.5
Yönetmen: Miguel Arteta
Oyuncular: Steve Carell, Jennifer Garner, Ed Oxenbould
Ülke: ABD
Film Konusu: Disney’in Aleksander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün isimli filmi, saçına yapışan bir sakız ile başlayan ardından felaketlerin geldiği, hayatının en kötü gününü yaşayan Aleksander adlı 11 yaşındaki çocuğun hikayesini anlatıyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?